Author Topic: Случајни муабети  (Read 927082 times)

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 726
Re: Случајни муабети
« Reply #7830 on 08.10.2023, Sunday, 18:13:11 »
Здраво дечки, бидејќи сум кратко во мк па правам чистка, имам на понуда полна кутија вентилаторчиња за 250 денари, има повеке од 100. Потоа напојувањата алумински имам 20 парчиња, за 500 денари сите. Потоа кутиите пластични една долга и 4 крстки мали, сите за 500 денари.

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 732
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7831 on 18.12.2023, Monday, 01:08:55 »


Offline RadioLjubitel

 • Нов член
 • *
 • Posts: 34
 • Во сеќавање на Дарија Дугина (Платонова)
  • Македонски форум за електроника
Re: Случајни муабети
« Reply #7832 on 08.01.2024, Monday, 17:13:04 »
Има ли сеуште ентузијасти кои ке купат делови од продавница за електроника, сами ке ја изработат PCB плочата, ке ја состават шемата и ке се радуваат на својот склоп? Мислам дека тие убави времиња, заминаа за секогаш...

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 732
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7833 on 08.01.2024, Monday, 18:13:56 »
Мислам дека тие убави времиња, заминаа за секогаш...
За жал така е.


Offline RadioLjubitel

 • Нов член
 • *
 • Posts: 34
 • Во сеќавање на Дарија Дугина (Платонова)
  • Македонски форум за електроника
Re: Случајни муабети
« Reply #7834 on 05.05.2024, Sunday, 13:39:19 »
Христос Воскресе!
Навистина Вискресе!
За многу години Велигден!🙏❤️☦️

Во прилог едно убаво видео и прекрасна идеа, како мачка помага за поставување на кабел
Code: [Select]
https://www.instagram.com/reel/C6hX5cZoY2Y/?igsh=d2MwNWF3bDFqMWgx