Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Звучници / Re: Делови за звучници
« Last post by bicikle on 19.02.2024, Monday, 14:29:22 »
Види логинг гац или зец. Ако не праќаат кажи ќе ја наредиме
2
Забава / Re: Смешни слики
« Last post by krema on 17.02.2024, Saturday, 13:13:09 »
3
Звучници / Re: Делови за звучници
« Last post by Gocko on 12.02.2024, Monday, 18:09:26 »
Нарачав јас од али ама овие итно ми ги требаше, мислев знае некој, јас не сум од Скопје.
4
Звучници / Re: Делови за звучници
« Last post by mikromk on 11.02.2024, Sunday, 21:35:27 »
На али е сигурно најевтино,
Имаш и во Србија , види на купујемпродајем
5
Звучници / Re: Делови за звучници
« Last post by krema on 11.02.2024, Sunday, 19:28:14 »
Ако не најдеш во Скопје ќе си нарачаш од али.
6
Звучници / Делови за звучници
« Last post by Gocko on 11.02.2024, Sunday, 12:35:47 »
Дечки, ке ве молам да ми кажете каде во Скопје освен во БТ Електроник има делови за звучници, поточно ми треба овеси (амортизери) гумени 6.5, 8 и 10 инчни.
7
Колку што знам со zilog z8s180 процесорот има проекти за 8 битни komnpjuteri.
нешто како на линковите.
Code: [Select]
https://www.eevblog.com/forum/microcontrollers/zilog-z180-single-board-computer-project/
Code: [Select]
https://hackaday.io/project/187588-flounder-z180-computer
Code: [Select]
https://hackaday.io/project/171469-scrumpel-7d-z8s180-sbc
8
Имам zilog z8s18033veg (Микропроцесор).
Дали со овој тип на микропроцесори миже да се изработи нешто или за во канта ?
9
Аудио опрема / Re: Проблем со harman-kardon HKTS 200/230 SUB
« Last post by dr-mr on 15.01.2024, Monday, 15:32:22 »
Се откажав од поправката на тоа напојување уште тогаш, не се исплаќаше да трошам повеќе време на тоа.
10
Аудио опрема / Re: Проблем со harman-kardon HKTS 200/230 SUB
« Last post by ZlatkoT on 11.01.2024, Thursday, 18:06:16 »
Што направивте со Свичинг Павер суплајот од Харманот? Имам ист со ист дефект, дава +-7 В , нема 48 В. За секој случај порачав од Али еден од 48 В па ќе ги калемам
Pages: [1] 2 3 ... 10