Author Topic: Големи 7сегментни LED дисплеи  (Read 3650 times)

Offline MURO

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 152
Големи 7сегментни LED дисплеи
« Opened on 31.03.2024, Sunday, 10:21:50 »
Продавам 5 неупотребувани, 7сегментни LED дисплеи со димензии 90mm x 120 mm. Цената за сите: 1000 ден.