Author Topic: RDWW PLL 1.5W  (Read 3591 times)

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 257
 • Gender: Male
RDWW PLL 1.5W
« Opened on 02.12.2016, Friday, 20:08:50 »
Овој плл ги користи истите делови како и RDWW PLL8W

TeslaBt

 • Guest
Одг: RDWW PLL 1.5W
« Reply #1 on 02.12.2016, Friday, 20:10:46 »
Нешто вакво ко ќе поставуваш дај шема и печатена плочка не распоред на делвоите  :)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6325
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: RDWW PLL 1.5W
« Reply #2 on 02.12.2016, Friday, 20:52:22 »
Нешто вакво ко ќе поставуваш дај шема и печатена плочка не распоред на делвоите  :)

Code: [Select]
http://electronics-diy.com/8w-pll-stereo-transmitter.php
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 257
 • Gender: Male
Одг: RDWW PLL 1.5W
« Reply #3 on 02.12.2016, Friday, 21:32:14 (Edited 03.12.2016, Saturday, 01:10:38) »
Нешто вакво ко ќе поставуваш дај шема и печатена плочка не распоред на делвоите  :)

Да не го правам фолдерот пре голем затоа нагласив дека деловите се истите од RDWW PLL 8W и совтверот е ист за PIC 16F84 само плочката ја немаше никаде во Sprint Layout затоа не ставив шеми и плочки во црно бело слики. Многу тешко е да се најде плочката во спринт.Еве се комплет имаш тука  зипувано.

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1308
Одг: RDWW PLL 1.5W
« Reply #4 on 03.12.2016, Saturday, 10:11:30 »
Супер  ;D
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш