Author Topic: Држач за врв - ми треба  (Read 325 times)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3941
 • Gender: Male
Држач за врв - ми треба
« Opened on 14.06.2021, Monday, 21:20:12 (Edited 15.06.2021, Tuesday, 11:46:25) »
Ваков држач за врв, или како и да се вика

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12770
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #1 on 15.06.2021, Tuesday, 11:47:48 »
Ова ќе да е од Кинеските рачки ;). Мораш цела нова рачка да купуваш. Имаш и посебно вакви само држачи и други делчиња од кај Кинезиве, ама не се исплати, цела рачка е, пример, 2 долари, само делчињата за неа се 1.5 долари.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3941
 • Gender: Male
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #2 on 15.06.2021, Tuesday, 13:02:32 »
дај линк од ручка. оти на 220в е ова не е на тие 24в.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12770
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #3 on 15.06.2021, Tuesday, 22:49:20 »
Истите држачи се, 100% ;). Барај според модел на рачка, најверојатно ќе најдеш ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3941
 • Gender: Male
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #4 on 16.06.2021, Wednesday, 01:57:48 »
како мислиш исти, сите да се исрти? абе модел, немат модел 60w 220v друго ништо не пише :D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12770
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #5 on 16.06.2021, Wednesday, 10:45:37 (Edited 17.06.2021, Thursday, 10:06:24) »
како мислиш исти, сите да се исрти?

Да де ;). Се разликува гречот внатре, каблињата, итн., ама рачката, стегата за врвот, исти се тие ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3941
 • Gender: Male
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #6 on 17.06.2021, Thursday, 02:35:13 »
и како да пиша на али експрес ?

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 673
 • Gender: Male
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #7 on 17.06.2021, Thursday, 03:56:24 (Edited 17.06.2021, Thursday, 10:04:03) »
Code: [Select]
https://www.aliexpress.com/item/32982641711.html


Барај, можеби ќе најдеш и поевтино.


Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3941
 • Gender: Male
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #8 on 17.06.2021, Thursday, 21:46:48 »
Држи вода муабетов на ГигаВат, цела ручка е поефтина од само држачов. Е сега ме комати квалитетов, ама кје и порачам двете и за 100 ден ќе го зна одговорон.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12770
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Држач за врв - ми треба
« Reply #9 on 18.06.2021, Friday, 00:48:37 »
Слушај паталец, не гаталец ;D ;D ;D. И јас така еднаш, мислам ми се стопи делумно дршката, ај само дршка да барам... дршката, 2 долари, цела рачка, 2.5 долари... ајдеее, цела рачка ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."