Author Topic: Програмибилни логички управувачи  (Read 324 times)

Offline avalox7

  • Нов член
  • *
  • Posts: 15
Дали некој има овде на форумот што знае да програмира во LAD програмибилни логички управувачи, S7-1200, ако може да ме контактира овде, се работи за еден краток проект за кој сакам да се исконсултирам. Поздрав