Author Topic: Случајни муабети  (Read 544112 times)

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 673
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7770 on 05.08.2021, Thursday, 14:09:05 »
R.I.P.


Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6325
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Случајни муабети
« Reply #7771 on 05.08.2021, Thursday, 18:37:07 »
Батка имаше донирано електронски компоненти и печатени монтажни плочки на членови на форумот. Долго време се грижеше за истиот. Неуморно помагаше на секој член на кој ке му требаше помош или совет. За жал го нема, но останува да го памтиме по неговите дела.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3941
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7772 on 05.08.2021, Thursday, 22:03:52 »
Лесна му земја. Од корна ?

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12770
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7773 on 06.08.2021, Friday, 15:12:20 »
Пишува „ненадејно почина“... не верувам дека е од корона или некоја друга болест. Срцев или мозочен удар најверојатно...
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Z31GH

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 714
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7774 on 07.08.2021, Saturday, 17:50:37 »
Беше добар човек, почитуван велешанец и мој пријател. При секое мое доаѓање во Велес секогаш ќе најдевме време да се видиме и разговараме. Средбите со Батка траеа долго. Нека почива во мир и големо сочуство до семејството и пријателите
Hams do it! With Frequency

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6325
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Случајни муабети
« Reply #7775 on 05.09.2021, Sunday, 22:09:56 »
Какви измами има по нетов, просто да не ти се верува.... Луѓе не знаат и се лажат.


Code: [Select]
https://www.facebook.com/107604324464160/posts/304311828126741/
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12770
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7776 on 06.09.2021, Monday, 15:53:15 »
Аабе види... ако не повеќе, барем џиџан ќе им биде телефонот ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."