Author Topic: Продавам непотребни работи  (Read 39854 times)

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
Одг: Продавам непотребни работи
« Reply #135 on 09.10.2017, Monday, 21:07:02 (Edited 26.12.2018, Wednesday, 14:35:56) »
178. Адаптери на излез даваат 7 волти 3.4 ампери. Адаптерите се од апаратчиња за платежни картички во продавници. Адаптерите се многу малку користени и се сменети поради нови апаратчиња. Цена на едно 150 денари.
ПРОДАДЕНО179. Ласерски принтер Canon LBP2900 сочуван и во исправна состојба, пред три дена му сменив тонер. Цена 2200 денари.Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #136 on 17.04.2018, Tuesday, 00:31:04 (Edited 26.12.2018, Wednesday, 14:38:23) »
ПРОДАДЕНО180. Торусен трансформатор - примар 220 волти - секундар 2х50 волти - моќност 550W. Цена 3000 денари
3dq" border="0
viber image" border="0

ПРОДАДЕНО181. Две плочки за појачало APEX B500 фалат само побудните транзистори, отпорниците и излезните транзистори. Цена 500 денари двете плочки.
30184456 10216526221813217 161839568 n" border="0

ПРОДАДЕНО182. Ламинатор А4 формат исправен. Цена 400 денари
30184750 10216526222693239 1122779330 n" border="0

183. Различни релиња. Има со разлилни напони и различни контакти, севкупно се сторина релиња. Цена 1400 денари
30184638 10216526222293229 1073330656 n" border="0

кутијата е продадена остана само трафото184. Кутија, јас во неа го имам започнато проектот двојно стабилизирано регулирано напојување. Нејзините димензии се 23х16.6х13(ДхШхВ). Заедно со неа има и трафо кое ги дава следните напони: 2х28 волти и 4х6 волти (400 вати вкупно). Цена на се заедно 2000 денари, посебно 400 денари кутијата и 1800 денари трафото
30422301 10216526222093224 256401452 n" border="0
30421666 10216526222653238 1700299429 n" border="0

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
185. Еден куп торусни трансформатори, не ми се сите сликани имам и многу други, за повеќе информации пишете ми во порака

42416339_2177073335870696_5672730935552901120_n" border="0

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #138 on 18.10.2018, Thursday, 01:46:44 (Edited 12.02.2019, Tuesday, 21:30:42) »
ПРОДАДЕНО186. Лемна станица Parkside, не е користена ни два часа. Дигитална е има можност за зачувување на 3 температури, максимална температура и е 450 степени, со неа оди еден врв гратис и книгичето. Цена 1800 денари.
44033686-1950398708361228-3754471564746162176-n" border="0
44119767-157296465220086-8681611575171219456-n" border="0
187. Полнач оргинален за лаптоп Samsung p560 во исправна состојба. Цена 600 денари.
44140246-2199832633625405-2576027156853293056-n" border="0
44225023-750707201950659-2954256828935962624-n" border="0
188. Два IGB транзистори, цена на еден 400 денари, двата за 600 денари.
44149982-2229841483922300-3608943495638679552-n" border="0
44219135-504478173357999-5787330103348297728-n" border="0
ПРОДАДЕНО189. Плочка со кондензатори, на неа има 4 кондензатори по 10.000uF/80V, имам две исти воопшто не се користени. Цена на една 1300 денари, двете за 2200 денари.
44169234-274298459866271-4967966462007312384-n" border="0
190. Кондензатори 15.000uF/100V со испитан капацитет и ESR, имам 3 парчиња. Цена на еден 300 денари, сите 3 за 800 денари.
44179925-571022733327680-6631193041304551424-n" border="0
191. Торусни трансформатори, имам два типа:
- 33V/4.25A имам поголема количина од ситите. Цена 1200 денари.
- 24V5.45A + 7V/1.5A имам поголема количина од истите. Цена 800 денари.
44202349-2016411778380923-5978632649701326848-n" border="0
44159765-473691356456496-1610871735412850688-n" border="0
44240117-1836561956399419-1151527598740733952-n" border="0

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #139 on 11.01.2019, Friday, 01:47:45 (Edited 25.04.2019, Thursday, 01:34:09) »
192. Големи ладилници, димензиите им се 25х30х2.5 (ДхШхВ). Имам поголема количина од истите, цена на еден 800 денари.
20190108-152546" border="0
20190108-152526" border="0
193. Бакарни ладилници, не се многу големи, димензиите им се 5х7х2 (ДхШхВ). Имам поголема количина од истите, цена на едно 300 денари.
20190108-152704" border="0
20190108-152725" border="0
20190108-152759" border="0
194. Два идентични процесори наменети се за сервери, ознаките им се INTEL X5570. Цена по договор во пп.
20190111-002751" border="0
195. РАМ меморија(рамовите се ECC наменети за сервери):
- 4 плочки 4GB DDR3 наменети за сервери, цена во пп
20190111-003342" border="0
- два типа има од 1GB и 2GB DDR2 наменети за сервери, поголема количина и од двата типа, цена во пп
20190111-003500" border="0
196. Серверски кулери, имам различни типови:
- кулер дупли, поголема количина од истите, цена 600 денари
20190108-155918" border="0
20190108-155928" border="0
- кулер 8х8, работи на 12v/1.4A, поголема количина од истите, цена на еден 500 денари.
20190108-160016" border="0
20190108-160045" border="0
- кулер 12х12, работи на 12v/1.8A, поголема количина од истите, цена на еден 800 денари.
20190108-160058" border="0
20190108-160108" border="0
197. HP принтери:
ПРОДАДЕНО- HP LaserJet P1505n, целосно исправен и функционален, има можност и за поврзување во мрежа, цена 2300 денари.
20190111-002338" border="0
20190111-002321" border="0
ПРОДАДЕНО- HP LaserJET M1212nf MFP, целосно исправен и функционален, заедно со копир и скенер и со можност за мрежно поврзување, цена 3300 денари.
20190111-002417" border="0
20190111-002435" border="0
198. Исправно радио за MercedesBenz на него има за CD и телефонирање. Цена 3000 денари.
20190110-232657" border="0
20190110-232726" border="0

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3941
 • Gender: Male
Ја пиши пп за процесорот со ориентациона цена.

Offline Nikol4e

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 75
Провери пп друже.

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
199. Степ мотори со ознака 23КМ-C033-17V во исправна состојба, ги имам и каблите од нив со конекторите. Имам поголема кочичина од истите. Цена на еден 600 денари.
20190219-210851" border="0
20190303-175238" border="0
200. LCD дисплеи 16х2 поголема количина заедно со конектори залемени на нив. Цена на едно 100 денари.
20190219-220553" border="0
20190219-220622" border="0
201. Напојувања доколку на некого му требаат, малку се големки, ги даваат следните напони: 5V(2A), 12V(350mA), -12V(30mA) и 24V(10.8A). Цена на едно е 400 денари.
20190219-211053" border="0
20190219-211110" border="0
202. Кутија од Switch, внатре фали само напојувањето другото се е на место. Цена 400 денари.
20190213-175300" border="0
203. Две напојувачки плочки за некој засилувач. Двете се идентични и имаат кондензатори со максимален напон од 80 волти. Цената на двете заедно е 2500 денари.
20190302-143746" border="0
20190302-143757" border="0
204. Принтер OKI C810, принтерот принта максимум до максимум A3 формат. Во него има тонери коишто се до пола полни и следуваат 4 патрони со него плус, тие се празни како замена додека се полнат едните да се користат другите. Принтерот е без маана и работи перфектно. Цената му е 20.000 денари.
20190210-220251" border="0
20190210-220320" border="0
205. Напојување од сервер, имам две парчиња. На втората слика ги има карактеристиките. Цена на едно 2000 денари
20190303-191127" border="0
20190303-191145" border="0

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12770
 • Gender: Male
 • Не фалширам
- два типа има од 1GB и 2GB DDR2, поголема количина и од двата типа, цена во пп

И овие се ECC, исто како и DD3-ките што ги продаваш.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline mikromk

 • Нов член
 • *
 • Posts: 22
Здраво,
Дали уште имаш од засилувачите поз. 70  lm3886

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #145 on 11.04.2021, Sunday, 20:33:58 (Edited 04.08.2021, Wednesday, 13:52:27) »
ПРОДАДЕНО206. Два идентични ладилници, димензиите им се следни 38cm x 12cm x 12cm, основата им е дебела 2cm. Цена 1200 денари еден, двата за 2000 денари.
171747691-155715533113037-6804631845941612427-n" border="0
171806382-782639382638583-2570738810461680155-n" border="0
172190194-495971228094957-6985366934318309357-n" border="0
207. Витропласт еднослојна плоча, димензите и се 84cm x 97cm. Цена 2200 денари.
171963812-196424275386079-796726217671412732-n" border="0

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 725
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #146 on 04.08.2021, Wednesday, 13:59:46 »
208. Отпорници 1/4 ват нови воопшто не ни отворени. Има вкупно 161 вредност од секоја имам по 100 парчиња, ги продавам само комплет сите.
Цената на сите комплет е 7000 денари, отворен сум за понуди цената не е фиксна.
Овие се вредностите:
1R, 1.1R, 1.2R, 1.5R, 1.8R, 2R, 2.5R, 2.7R, 3R, 3.3R, 3.9R, 4.3R, 4.7R, 5.1R, 5.6R, 6.2R, 6.8R, 7.5R, 8.2R, 10R, 12R, 13R, 15R, 16R, 18R, 20R, 22R, 24R, 27R, 30R, 33R, 36R, 39R, 43R, 47R, 51R, 56R, 62R, 68R, 75R, 82R, 91R, 100R, 110R, 120R, 130R, 150R, 160R, 180R, 200R, 220R, 240R, 270R, 300R, 330R, 360R, 390R, 430R, 470R, 510R, 560R, 620R, 680R, 750R, 820R, 910R, 1K, 1K1, 1K2, 1K3, 1K5, 1K6, 1K8, 2K, 2K2, 2K4, 2K7, 3K, 3K3, 3K6, 3K9, 4K3, 4K7, 5K1, 5K6, 6K8, 7K5, 8K2, 9K1, 10K, 11K, 12K, 13K, 15K, 16K, 18K, 20K, 22K, 24K, 27K, 30K, 33K, 36K, 39K, 43K, 47K, 51K, 56K, 62K, 68K, 75K, 82K, 91K, 100K, 110K, 120K, 130K, 150K, 160K, 180K, 200K, 220K, 240K, 270K, 300K, 330K, 360K, 390K, 430K, 470K, 510K, 560K, 630K, 680K, 750K, 820K, 910K, 1M, 1M1, 1M2, 1M3, 1M5, 1M6, 1M8, 2M, 2M2, 2M4, 2M7, 3M, 3M3, 3M6, 3M9, 4M3, 4M7, 5M1, 5M6, 6M2, 6M8, 7M5, 9M1, 10M

otponici" border="0