Бев во работилницата (погонот) на Bold Audio. Тоа што го чув... приказна е сама за себе
. А околу слики од самата работилница, еве
. Нема премногу слики, искрено, од тестирање и пробување заборавив да сликам
. Освен тоа, сликите се малку матни (ептен малку) поради лошо подесување на фото апаратот (требаше да проверам пред да сликам, ама... заборавив :S). Не се премногу матни, не е ништо страшно, тоа што треба да се види, се гледа, ама сепак, можеа да бидат и појасни
.
Како и да е, ако некогаш имате шанса да ги чуете кутиите, топло ви препорачувам да го направите тоа
. Особен впечаток ми оставија бас кутиите и малечките бас-високотонски кутии (поставени се лево и десно од едни поголеми кутии, ќе ги видите на сликите) кои имаат навистина одличен среднотонски спектар (што ретко може да се начека, особено од PA кутија), вокал се слуша одлично, исто како да имате пар одлични кутии за домашно слушање
. Околу бас кутиите... многу се моќни за толкава големина и имаат одлична осетловост. Реално, доволен е само еден пар од прикажаните за одлично озвучување на било кој помал настан на отворено (до кај 150, 200 луѓе
). Освен тоа, ретко кои кутии може да се пофалат дека одлично репродуцираат dub и dub-step, а овие кутии без проблем се справија и со двата стила. Околу интермодулациските изобличувања, скоро и да ги нема (јас барем, не осетив), звукот е чист и при мали и при големи моќности.
Еве ги сликите, кој сака да ги симне
.
https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/C5CF1D0F1E93413295A3C0D8D2B504E4W
А еве ги и upload-ирани на image host
.