Author Topic: Кодирање на линкови  (Read 3535 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5308
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Кодирање на линкови
« Opened on 12.10.2009, Monday, 19:46:49 (Edited 08.09.2019, Sunday, 06:03:11) »
Еве како правилно да ги кодирате вашите линкови:Значи не е важно само да направите copy/paste туку треба линкот и малку да го уредите.
Со ова ќе се добие да не се спамира и да не се рекламираат туѓи форуми, страни, портали
а и е своевидна заштита од хакери. Плус тоа вие самите ќе се заштитите од понатамошни расправии со администаторите / модераторите  ;D

Линкови кој водат до некој одреден дел во форумот не мора да се кодираат, исто така не мора да ги кодирате линовите од видеа (пр од youtube )
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!