Author Topic: Инсталирање на македонска поддршка во Ubuntu Linux 8.10  (Read 2512 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5308
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Инсталирање на македонска поддршка во Ubuntu Linux 8.10
« Opened on 03.04.2010, Saturday, 00:52:25 (Edited 03.04.2010, Saturday, 01:18:17) »
Пред се да напоменам туторијалот не е мој !!!
превземен е од бадијала


Прво


второ


трето


четврто


петто


шесто

седмо


осмо


девето


десето


единаесето

и крај
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!