Ти го сменив бидејќи имаше слика upload-ирано на форумот. Сликата нема некое огромно значење, а освен тоа, може да ја видат само членови на форумот, односно не може да ја видат само посетители на форумот. Вака, секој може да ја види.
Може ако сакаш сликата да остане како attachment, во случај photobucket да падне (што не верувам, но ако сакаш, ќе ја upload-ирам пак како attachment).
Во секој случај, не го прави ова сам. Го имам ова неколку пати објаснувано. Кога вадите слика или било каков attachment од post-от само со откликнување на attachment-от од post-от, не се брише attachment-от, само се губи врската меѓу post-от и attachment-от, а attachment-от си стои под некое кодно име на серверот. Само поголема каша сте ни ни направиле, не можеме да го најдеме и да го избришеме. Ако сакате да тргнете attachment од post, пишете ни, ние ќе го направиме тоа рачно, при што ќе го избришеме и attachment-от од серверот. Но, ако еднаш го извадите (откликнете) attachment-от од post-от, џабе е се, веќе е изгубен трагот. Треба по кодно име да се бара на web серверот и еден куп други тракатанци... да не ширам, не го правиме тоа бидејќи е многу работа, а тоа треба да се прави за секој attachment кој е изваден на тој начин (само со откликнување на attachment-от од post-от), така да, пак ќе пишам, обратете ни се на нас. Дали преку PM, дали јавно, сеедно, ние ќе средиме работа.