Author Topic: АК 47  (Read 930 times)

Offline batka

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9429
АК 47
« Opened on 17.02.2012, Friday, 02:32:21 »
Ако сакате некого да стресете ,направете го овој звучен ефект,па  на појачало и во улаз! Има пола станари да скокнат преку балкон,толку е уверливо  :D :D