Продавам 3 графички бидејќи правам чистка дома
Првата е Inno3D 8500GT со 512MB, DDR2 и е 128 битна. Има DVI, VGA и S-Video излез, а е PCI-X компатибилна. Едно време ја користев и почна компјутерот да не вклучува. Веднаш купив друга бидејќи ми беше хитно и оваа ја оставив во фиоката. Пред неколку месеци ја ставив на новава конфигурација и работеше ОК, без никаков проблем. Поминуваше и на FurMark тестови без проблем. Не знам дали таа е причината за првиот проблем кога не вклучуваше компјутерот па затоа ја давам за 500 денари. Ладењето и е пасивно и нема гаранција бидејќи е купена пред 3 години. Иста е како на сликава
Втората е Inno3D 8600 GT со 512MB, DDR2, 128-bit. Исправна, но без гаранција бидејќи исто така е купена пред 3 години. Од задната страна има покажано корозија или што и да е (подоцна ќе ставам слики), но работи без проблем. Јас ја користев на новата конфигурација додека да ја купам сегашнава GTX 460 и работеше ОК. Ладењето е со вентилаторче и изгледа исто како на сликава подолу. Цена - 700 денари.
Третата е Biostar 9500 GT. Има меморија од 1GB, DDR2, 128 битна. DVI, VGA и HDMI порт. Исправна, без гаранција (купена пред 3 години). Нејзиниот вентилатор почна многу гласно да брмчи, и еднаш го подмачкував, ама после некое време пак почна и сега има ставено друг вентилатор Gembird.
Цена без вентилатор 1300, со вентилатор 1600.
Стефан
Куманово
071/216-198
Споено мислење: 10.02.2012, Friday, 00:14:25
Еве и слики од нив.
Првата
Втората (на подолните слики се гледа тоа што го спомнав)
Третата (сликите се со ненамонтиран кулер бидејќи како што споменав може и без него да се продаде)
Првата е резервирана до понеделник. Доколку не ми се јави, графичката ќе остане на продажба.