Author Topic: Ве молам за неколку шеми за електричен шпорет,рингла,рерна  (Read 1509 times)

Offline petarcho

 • Нов член
 • *
 • Posts: 1
Ве молам за неколку шеми за електричен шпорет,рингла,рерна и текст за тоа неможам да најдам на google.com па ве замолувам вас да ми помогните..фала однапред

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12410
 • Gender: Male
 • Не фалширам
petarcho, темата ти беше објавена на погрешно место, сега е преместена во адекватната подсекција. Нареден пат, прочитај ги правилата, во нив убаво е објаснето каде се поставуваат барањата.

Околу насловот на темата, не е баш во склоп со правилата, но најблиску до тоа што треба да биде е.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9429
Не знам за која намена ти е тоа,ама еве од еден  српски учебник за VIII одд. што има