Хаха и јас сум имал сличен проблем со амц,кога требаше да зимам компјутер пред 4-5г
.Дома запнав компјутер па компјутер,сите ги попиздив
за компјутер,море ме мавтосуваа дома,не ти треба сине ја не бре компјутер и точка
.И ајде гледај гледај компјутери и ајде во амц со татко ми да зимам компјутер,одиме и гледам еден компјутер за 27000ден,се монитор,куќиште,тастатура,маус ова она и гратис слушалици и oк.Ама без мајками тоа не бива мора и со нејзе да се консултираат хаха
.И одиме следниот ден со таткоми ајде тој од 27000 ќе го зимамe.Влагаме во амц ама па друг еден ни се погоди,не беше тој истиот што не „услужи“.И татко ми вика ајде пакувајте го овој компјутер го зимаме,и тој вика секунда само да пресметам,и го тупи таму ваков рам,ваков процесор,со овој оперативен се на се 38000,и татко ми вика па вчера дојдовме пишуваше дека е 27000 и плус еден ваш колега ни потврди.Он не па не,нема шанси,згрешил тој,а пази на компјутерот имаше залепено налепница дека е 27000...И се препукавме таму и ништо,после земав од пц дисконт,еден пријател ми го склопи и 4год издржа компјутерот,мада јас го мучев,оверклок,едно 2000 пати ми се појави BSOD,па го испозаеб*в и само хдд и цдром му сменив.
Исто како и кај DX-er и мене амц ми има оставено лош впечаток,и кој да ме праша од кај да зима компјутер,некој дел ова она,одма им викам „кај сакаш зимај,само немој во амц“
.