Author Topic: Ми требаат информации за електричен шпорет и автоматска грејна плоча и рерна  (Read 924 times)

Offline petarprilep

  • Нов член
  • *
  • Posts: 4
Да ве замолам ако можете да ми дадете некој шеми за поврзување на електричен шпорет и неколку информации од истата област, неколку шеми за грејна плоча и текст и за рерната фала однапред позз

Offline GigaWatt

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 12410
  • Gender: Male
  • Не фалширам
Насловот на темата е сменет и преместена е во „Побарувања“. Доколку имаше некој конкретен проблем со некој апрат од белата техника или имаше да презентираш некои спецификации за некој уред од белата техника, да, темата ќе беше поставена на правилно место.

Нареден пат пази каде ги поставуваш темите.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."