Вака сега, не знам дали ќе се најде некој доволно маж да ми направи една услуга.
Не знам колку пати го нарачувам ова од eBay и од не знам колку различи продавачи (ги проверував трансакциите на PayPal, не е ист продавач под различни кориснички имиња, различни продавачи беа, значи на различни места плаќав) и со сите имаше некој проблем... едни бараа плус пари за shipping, ај, последниот пат и тоа платив, ама на крајот, пак работата не се завршуваше - сите пишуваа дека пратките им ги враќале од пошта со изговор дека ова не може да се прати таму. И тоа не тука, туку веднаш, по само неколку дена откако сум го нарачал, значи уште додека е на нивна страна ја одбиваат пратката
.
https://www.ebay.com/itm/273750503208
Пишав „доволно маж“ бидејќи ми треба следната услуга. Ми треба некој да проба да го нарача, па ако пројде, кога ќе стигне, кај и да стигне, ќе си платам карго, ќе дојдам да го земам, од кај треба, како и да треба, не е проблем
. Ќе префрлам пари колку што ќе кажете на PayPal за да пробате да го купите, ако успее, супер, ако не... ако може, вратете ми ги парите, ако не, со среќа да си ги трошите
.
Не можам да најдам вакво нешто кај нас, инаку ќе си купев од тука, ама немам видено, а многу практично е, барем според мене
. Може и сам да си направам, имам гледано еден куп туториали на YouTube за вакво да си направам, ама искрено, немам ни нерви ни време.
Отворен сум и за други предлози... ако некој има
.