Author Topic: Продавам вишок...  (Read 59519 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3095
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #225 on 09.08.2020, Sunday, 13:00:29 (Edited 25.02.2021, Thursday, 16:31:48) »
171. *ПРОДАДЕНО*Слушалки AKG K512 MkII, скоро и некористени, практично само неколку саати, едино е сменет „тапацирот“ на headband-от бидејќи оригиналниот се одлепи од стоење ???.
Цена 2000ден.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline tanatos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 32
 • Gender: Male
 • Menace
Re: Продавам вишок...
« Reply #226 on 09.08.2020, Sunday, 15:13:27 »
Дали имаш од 12, 133 и дали 169 е слободно?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3095
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #227 on 09.08.2020, Sunday, 15:18:56 »
Имам од 12, 133 и 169, пиши ПП ќе се договориме.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3095
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #228 on 08.09.2020, Tuesday, 19:23:07 »
172. Пластична кутија, димензии 150x125x70mm.
Цена 150ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3095
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #229 on 21.09.2020, Monday, 14:03:25 (Edited 20.10.2020, Tuesday, 23:25:14) »
173. Sennheiser TM-003 микрофонски/MC трансформаторчиња, однос 1:15, 200оми.
Цена 20е. на парче, попуст за повеќе.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3095
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #230 on 25.09.2020, Friday, 13:56:57 »
174. Грамофон Tosca Hi-Fi, всушност шасијата е BSR P128R (Made in Britain), солидно направен, тањирот е алуминиумски и е прилично тежок. Мехнички е исправен, исчистен од старото и подмачкан со ново масло, нема кертриџ и игла, со некои посолидни има потенцијал да биде сосема пристоен уред. Фали и капачето во средина на тањирот.
Цена 1000ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3095
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #231 on 12.11.2020, Thursday, 13:19:31 »
175. Поголема количина операциски засилувачи TL072 останати од еден проект, нови некористени.
Цена 10ден. минимум 5 парчиња.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio