Author Topic: Продавам вишок...  (Read 58876 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #195 on 24.08.2017, Thursday, 14:23:19 (Edited 17.06.2020, Wednesday, 18:56:58) »
149. PIONEER Audio Digital Timer DT-530, PIONEER Stereo Tuner TX-130L, PIONEER Stereo Amplifier SA-330.
Сите компоненти се исправни и функционални, засилувачот иначе е целосно транзисторски, моќност 2x40W, нема ништо поправано или менувано, сеуште си стојат оригиналните излезни транзистори 2SC2577/2SA1102.
Цена 5000ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #196 on 03.04.2018, Tuesday, 14:52:31 (Edited 17.06.2020, Wednesday, 18:57:11) »
150.  *ПРОДАДЕНО*Десет-обртни потенциометри 50k, копија на BOURNS, многу малце користени.
Цена 60ден. еден

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #197 on 12.04.2018, Thursday, 17:05:47 (Edited 17.06.2020, Wednesday, 18:57:21) »
151. ТВ/ДТВ/радио антена, фабричка.
Цена 100ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6282
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Продавам вишок...
« Reply #198 on 13.04.2018, Friday, 12:21:15 »
LordZi антената дали е со вграден засилувач кој се напојува преку коаксијалниот кабел? Или пиши модел.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #199 on 13.04.2018, Friday, 12:30:32 »
Не, пасивна е, според податоците има 5dB гејн.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #200 on 15.06.2018, Friday, 10:53:45 (Edited 17.06.2020, Wednesday, 18:57:34) »
152.  *ПРОДАДЕНО*Практични алатки за одлемување, порано сами правевме вакви од игли за шприц... ;) Големина од 0.8 - 2mm.
Цена 150ден.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #201 on 28.06.2018, Thursday, 10:36:45 (Edited 17.06.2020, Wednesday, 18:57:44) »
153. Радио станица Stabo Magnum e.
Цена преку ПП.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #202 on 18.07.2018, Wednesday, 12:41:45 (Edited 17.06.2020, Wednesday, 18:57:56) »
154. Паметна пинцета HoldPeak HP4070C наменета за испитување SMD делови директно на плочка, 6000 count, autorange, има и REL тастер, мери отпор до 60Mohm, капацитет до 99.000uF, диоди, (а со тоа и транзистори), зенер диоди, LED диоди, континуитет (buzzer), тест на батерии. Напојување две ААА батерии.
Нова некористена во кутија, со два резервни врва и мерни кабли.
Цена преку ПП.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #203 on 05.09.2018, Wednesday, 14:41:37 (Edited 09.08.2020, Sunday, 21:31:39) »
155. *ПРОДАДЕНО*Звучници - две басчиња и два високотонци, извадени од boombox, мембраната на басовите е 14cm, отпор 3,2оми, моќност 15W, високите се 8оми 12W
Цена 100ден. сите четири.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #204 on 03.02.2019, Sunday, 14:00:05 (Edited 17.06.2020, Wednesday, 18:58:27) »
156. Сирена за аларм, прилично гласна :), работи на 12V.
Цена 300ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3873
 • Gender: Male
Re: Продавам вишок...
« Reply #205 on 03.02.2019, Sunday, 16:48:14 »
Континуиран звук дава или... ?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #206 on 03.02.2019, Sunday, 16:50:46 »
Мислам дека завивачки беше...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline tanatos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 31
 • Gender: Male
 • Menace
Re: Продавам вишок...
« Reply #207 on 03.02.2019, Sunday, 17:03:28 »
145. Десет-обртни потенциометри 50k, копија на BOURNS, многу малце користени.
Цена 60ден. еден


Имаш уште на лагер?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3073
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #208 on 03.02.2019, Sunday, 17:48:33 »
Имам уште еден мислам останато.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline tanatos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 31
 • Gender: Male
 • Menace
Re: Продавам вишок...
« Reply #209 on 03.02.2019, Sunday, 18:22:18 »
Да разгледам нешто и од другите непродадени работи, па ќе те контактирам. Да не те замарам за еден потенциометар.