Author Topic: Соработка или реклама на Форумот  (Read 21240 times)

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5308
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Соработка или реклама на Форумот
« Opened on 10.09.2011, Saturday, 23:10:14 (Edited 15.10.2011, Saturday, 15:40:33) »
Почитувани

Доколку сте заинтересирани за соработка со Македонскиот Форум за Електроника (http://elektronika-mk.net), сакаме да Ве известиме дека Вашата понуда за соработка, мора да ја испратите до некој наш администратор или модератор. Истата ќе биде разгледана и ќе бидите информирани во најмал можен рок.
Пред се мораме да Ви ги објасниме нашите мали правила за соработка.


Не поддржуваме сајтови кои имаат една од наведените содржина:

 • Варез сајтови кој имаат нелегална содржина, односно содржина која поддлежи на авторски права.
 • Порно сајтови
 • Сајтови кој можат да му наштетат на нашите членови и на угледот на нашиот форум
 • Фер однос, односно, доколку ние поставиме банер од Вашата веб страна на видно место тоа треба и Вие да го направите со нашиот банер (да го поставите на видно место).

Доколку се согласувате со овие неколку правила и доколку нашата администрација одлучи дека може со вас да соработува, мило ми е во име на целата администрација да ви ја честитам соработката со нашиот форум.
Ваше е да ни пратите банер со димензии 500px должина и 100px висина (моменталната тема на форумот не дозволува поголеми димензии). Овај банер ќе биде поставен на главниот портал од форумот (почетната страна).
Доколку се согласите за соработка ќе ви биде доставен и наш банер со димензиите кој вас ви одговараат (ова важи за интернет страните кој сакаат да соработуваат со нас).

Доколку сакате да се рекламирате на нашиот форум, нашата администрација ќе ја разгледа вашата понуда за реклама и ќе бидете известени со подетални инструкции што треба да направите за да добиете реклама на нашиот форум.
Исто така како и за соработката така и за рекламата важат тие неколку правила.


Со надеж за добра соработка ве поздравува
Администрација на Македонски Форум за Електроника
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!