Author Topic: Блутут за во кола  (Read 892 times)

Offline vmakre

  • Нов член
  • *
  • Posts: 11
  • Gender: Male
Блутут за во кола
« Opened on 24.01.2010, Sunday, 19:55:08 (Edited 24.01.2010, Sunday, 20:17:32) »
Code: [Select]
http://forum.gsmmkd.com/showthread.php?s=fbd9111a725ed8d189d0a5f449916d58&t=7362еве еден интересен уред блутут ретровизор со дисплеј на него
кинеска направија.