Author Topic: Ми треба шема за засилувач за во кола  (Read 423 times)

Offline boki-cair

  • Нов член
  • *
  • Posts: 26
Здраво до сите, како што гласи насловов мене ми треба шема за засилувач во кола кој нема да бара трафо некакво како и да е доволно јако да задоволи две дванаески xspider ви благодарам

Offline bicikle

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3802
  • Gender: Male
такво нешто не постои, барем за сега не, не ги знам звучниците, али ако се осетливи доволно, и појачало со тда1562q ќе ти брка работа- има на форумов пиши во "Пребарувај" tda1562