Quote from: GigaWatt on 02.04.2011, Saturday, 18:42:37Quote from: Bojan on 02.04.2011, Saturday, 18:39:17моит овие??? за тие таквите пиезо звучничиња не ми требаат сите, може 3-4 да ми дадеш...Кулерите се дадени, има уште еден Sapphire, Z80-ката е дадена. Дефинирај што сакаш од пиезото, ги сакаш тие што се обичните или тие за PC? Заокружи на сликите што конкретно сакаш, да знам што да издвојам.заокружени се, само треба да ги отвориш поголеми слики и ке видиш
Quote from: Bojan on 02.04.2011, Saturday, 18:39:17моит овие??? за тие таквите пиезо звучничиња не ми требаат сите, може 3-4 да ми дадеш...Кулерите се дадени, има уште еден Sapphire, Z80-ката е дадена. Дефинирај што сакаш од пиезото, ги сакаш тие што се обичните или тие за PC? Заокружи на сликите што конкретно сакаш, да знам што да издвојам.
моит овие??? за тие таквите пиезо звучничиња не ми требаат сите, може 3-4 да ми дадеш...
6. Кој прв ќе се договори за некоја компонента, кај тој иде, за жал не може да ги делите на пола или четвртинка.
Шо давате за овај ладнњакот (мака ми беше да го сликам и од нет кладов)
Quote from: cika on 02.04.2011, Saturday, 23:22:15Шо давате за овај ладнњакот (мака ми беше да го сликам и од нет кладов)За LGA775 е или?