Author Topic: Многу добра страна за шеми (цели проекти) на гитарски ефекти  (Read 1046 times)

Offline gogiche

  • Нов член
  • *
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Многу добра страна за шеми (цели проекти) на гитарски ефекти
« Opened on 26.03.2011, Saturday, 09:59:13 (Edited 26.03.2011, Saturday, 10:11:13) »
Епа многу сум среќен...Овде има барем 5 саглам гитарски ефекти кои можете сами да си ги изработите.
Има одлични ПДФ фајлови со цели проекти и едноставно е- Принтај, купувај изработи.
Па ќе ви посочан некој од моите фаворити
Тјубскример
Рат
Блуз брејкер на Босс
ТМК Фуз
Понатака оставам на Вас
Code: [Select]
http://gaussmarkov.net

Offline bicikle

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3929
  • Gender: Male
имаше башка тема каде што има линкови од областа на електорниката, стави го линкот и тамо нека го има  ;)