Author Topic: Чет  (Read 2322 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5308
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Чет
« Opened on 20.12.2009, Sunday, 17:31:22 (Edited 14.01.2010, Thursday, 13:41:51) »
Додадена е чет соба на форумот за полесна комуникација измеѓу членовите.
Ова не е наменето со цел само да прашувате во врска со некои ваши проблеми без другите да видат.
Доколку сакате нешто да дознаете или решите ваш проблем отворете си тема со прашањето во одреден дел од форумот. Целта е да читаат и другите и да научат нешто.
Се разбира во четот важат истите правила на пишување и однесување како и на форумот.

- Од тимот на Македонскиот форум за електроника
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!