xахахахах па сеа оти се голи зато се sexy
Е да, ама порано не беше така, не мораа девојките да се разголат за да бидат секси, или мажите да бидат депилирани за да може девојките да мислат дека се секси (ова последново навистина не ми е јасно, не разбирам што сакаат девојкиве, уште една девојка до себе
, не ми прави логика, мазни како бебешко газе да бидеме за да не сметаат за секси
, разбирам ако некој има премногу влакна па да мора да се депилира, тоа е ОК, си има човекот проблем, имам еден другар кој има таков проблем и воопшто не му замерувам
, ама се останато ми изгледа безцелно, некако нема поента, целата поента е да се разликуваме од жените, а не да бидеме исти). Доволно беше да се облечат секси, не мора тоа да значи дека треба да носат екстремно кратко здолниште, едноставно треба да си ги истакнат облините и тоа е доволно. Сега некако е претерано, мене искрено не ми е јасно дали на сегашниве генерации (на помладите од мене, и јас не сум престар
) ќе им бидат секси денешниве девојки на кои скоро се освен половиот орган им се гледа кога ќе излезат во град :S. Мене не би ме возбудила воопшто бидејќи целата поента е да биде облечена и кога ќе бидеш на само со неа (
), да бидеш изненаден и возбуден кога ќе се соблече... а сега... не ми е јасно како ќе се возбудат маживе ако цела вечер ја гледаат (скоро) гола и потоа треба да одат дома (или на некјоа друга локација
) со неа... не ми е јасно
.