Author Topic: Вицови  (Read 60166 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #735 on 24.12.2018, Monday, 23:37:12 »
Хахаххахах ;D ;D ;D... значи како си ме изнасмеал ;D... па и овие двајцава у колава како се смеат заразно ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #736 on 07.01.2019, Monday, 13:53:30 »
Не знам каде го прочитав ова, мислам на FB.

- Христос акбар.
- Ваистина акбар.

;D ;D ;D
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3313
 • Gender: Male
Re: Вицови
« Reply #737 on 07.01.2019, Monday, 17:05:36 »
Тоа голем значи мислам...

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #738 on 07.01.2019, Monday, 20:52:29 »
Да да, така е, ама пак... ме изнасмеа ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #739 on 09.02.2019, Saturday, 05:57:01 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #740 on 23.02.2019, Saturday, 17:46:00 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #741 on 26.02.2019, Tuesday, 01:10:57 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #742 on 28.02.2019, Thursday, 02:50:51 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #743 on 02.03.2019, Saturday, 03:58:40 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 412
 • Gender: Male
Re: Вицови
« Reply #744 on 10.03.2019, Sunday, 22:25:18 »
Зошто плавуша игра лото?
Мајка и и рекла дека к*р ќе добие. :D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #745 on 11.03.2019, Monday, 08:33:53 »
Стар е, ама добар ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #746 on 07.05.2019, Tuesday, 15:07:41 »
На почетокот Бог ги создаде небото и земјата. Земјата беше покриена со брокула, рукола, спанаќ и разни овошја. Адам и Ева живееја долго и беа здрави. Тогаш Сатаната ги создаде сладоледот и бурекот со многу масло.
Адам и Ева кренаа по 3 кг. 
Бог го создаде био-јогуртот, за да може Ева да ја задржи својата фигура. Сатаната  пченичното брашно, квасецот и рафинираниот шеќер.
Тогаш Бог рече:
– Ви праќам свеж зеленчук и маслиново масло за здраво срце.
– Од мене по една печена кокошка – дополни Сатаната.
Адам и Ева качија холестерол до небото. Тогаш Бог ги измисли печените компири без масло. Сатаната одговори со пржен чипс. Адам и Ева кренаа уште килограми. Бог ги создаде патеките за трчање, а сатаната – телевизорот и далечинскиот управувач.
Бог ги создаде ниско калоричните производи. Сатаната – Мекдоналдс и хамбургерот.
Адам и Ева добија инфаркт. Бог воздивна и го создаде бајпасот. Сатаната се насмевна и го создаде Министерството за здравство на Република Македонија.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11634
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Вицови
« Reply #747 on 14.05.2019, Tuesday, 03:44:08 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3313
 • Gender: Male
Re: Вицови
« Reply #748 on 14.05.2019, Tuesday, 04:23:56 »
Како можеш да станиш миљонер, а си миљардер ?
да се ожениш xD

Offline Toma

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1270
 • Gender: Male
Re: Вицови
« Reply #749 on 23.06.2019, Sunday, 20:48:56 »
На една гркиња и починал мажот и таа многу страдала. Не можела да се соземе дури цела година по неговата смрт. Случајно запознала еден човек кој се занимавал со реинкарнација, контакти со духови и сл. Го замолила да ја поврзе со нејзиниот сопруг.

Направил чуден ритуал, зборувал чудни зборови и успеал да се поврзе со духот:

– Јанаки, ти ли си?

– Јас сум Каљопи, кажи како си ти, добро ли си?

– Јанаки, тешко ми е за тебе, од работа дома, од дома на работа… Кажи ти како си?

– Па добро сум: Наутро се будам, имам секс, потоа доручкувам, пак имам секс, потоа дошло време за ручек-ручам, потоа пред попладневното спиење пак секс, кога ќе се наспијам пак секс, каснувам и секс, и дошло време за вечера- вечерам и после пак секс, легнувам да спијам и наутро исто…

– Лелелеелелееееее Јанакиии! Ти да не си отишол во рајот?

– Аха… рајот, како не. Се реинкарнирав – зајак сум тука во Северна!
Ако некој знае а знае дека знае, следи го
Ако некој знае а не знае дека знае, укажи му
Ако некој не знае а знае дека не знае, покажи му
Ако некој не знае а не знае дека не знае, бегај од него!!!