Зошто ја украде колата? - Ми требаше за да стигнам до аеродром.
Па не можеше со автобус да одиш? - Е, да бе, автобус ќе крадам.
Светски научници се собрале да тестираат кој е најјак алкохолен пијалак. За експериментот зеле 3 глувчиња, на првото му дале текила, на второто вотка, а на третото ракија. Резултатите биле следниве: - Глувчето со текилата, заспало. – Глувчето со вотка, заспало. – Глувчето со ракијата, низ решетките од кафезот ја довикувало мачката.
Си бил македонец, и македонец како македонец отишол на море. Таму запознал некоја странкиња и почнал да ја работи, и кога завршил ја прашал: -Are you finish? Странкињава му вели: -No. Овај продолжува и си вика, сега ќе ја искинам, па грабнал агресивен секс, завршил и ја прашал: -Are you finish? Странкињава му вика: -No. Овај почнал уште појако дури не му помодрел к*рот од плескање, и си вика, оваа мора да сврши да не ги оговара како македонциве не ги бива, па ја грабнал и ја искинал, парампарче ја сторил. После 4 саати умрени од е*ење, и таа и тој, ја прашува: -Are you finish now?! Таа му вика: -No, I'm not FINISH, I'm SWEDISH!!!
Си биле волкот,зајакот,и куната. Волкот вика: -А бе многу е досадно вака дајте нешо да правиме. Зајакот вика: -Е шо?. Волкот вика: -Aј театар ќе си играме и секој ке има уметничко име, еве јас ке бидам ВУРОВ, зајакот вика: -јас сум ЗУРОВ, а куната вика: -Е ЈАС НЕ ИГРАМ!!!