Author Topic: За потенцијалните членови на форумот  (Read 4142 times)

Offline BorceBT

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1826
  • Gender: Male
    • www.trajkovski.net
За потенцијалните членови на форумот
« Opened on 07.10.2009, Wednesday, 02:41:37 (Edited 16.10.2014, Thursday, 18:04:00) »
Добредојдовте во првиот Македонски форум за електроника.

Овде можете да најдете интересни и корисни информации за повеќе подобласти на електрониката. Исто така овде можете и да поставите прашање доколку имате проблем со што ќе ви помогнат останатите членови на овој форум.

За да можете да пристапите целосно кон овој форум, да ги гледате комплетно сите теми и мислења и да поставувате прашања и превземате датотеки мора прво да се зачлените (регистрирате).

Се надеваме дека ќе одлучите да ни се придрижите во напорите за ширење на точни и корисни информации за област за која има релативно малку информации на Македонски јазик.

- Од тимот на Македонскиот форум за електроника (октомври 2009)
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.