Author Topic: Смешни слики  (Read 177110 times)

Offline krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 453
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2385 on 04.07.2019, Thursday, 03:30:44 »
Така и ќе направам, ќе земам од две-три места (ако е различен) и ќе видам кој е најцврст.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3541
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2386 on 04.07.2019, Thursday, 08:49:27 »
Само не се надецај дека е нешто екстр јака....

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2912
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Смешни слики
« Reply #2387 on 04.07.2019, Thursday, 10:03:07 »
Има кај нас duct tape? И каде?

Во Hubo има.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2388 on 04.07.2019, Thursday, 15:55:07 »
Кај нас ја викаат Американска трака. Ја има во секакви бои, церна, сива, бела, жолта. И да, повеќето кои може да се најдат на пазарот кај нас се со прилично солиден квалитет ;). Поскапа е во однос на класичен селотејп, ама па и многу појака е ;). Скоро се може да лепиш со неа ;). Единствен недостаток, ако треба да ја извадиш, ќе се окозиш додека го извадиш лепакот од површината :-\.

Во секој случај, добро е да имаш дома една таква трака ;). Многу брка работа, а долго време трае бидејќи ќе ја користиш само за работи кои треба долго време да стојат залепени (вечно, што викаме нели ;)). На пример, за работи кои само за привремено ги лепиш (подароци или нешто слично), не ја користиш неа ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline tanatos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 28
 • Gender: Male
 • Menace
Re: Смешни слики
« Reply #2389 on 04.07.2019, Thursday, 16:13:31 »
Има квалитетна од 3М на бензинските од макпетрол околу 300-400 денари

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2390 on 05.07.2019, Friday, 20:45:49 »
Аааа, ова е добра информација ;). Презадоволен сум од изолир траките на 3M, TermFlex ;). Сигурно и овие Американскиве траки им се одлични ;).

Цена?
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 453
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2391 on 05.07.2019, Friday, 21:11:52 »
Цена пишува над тебе околу 300-400 денари. :D

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3541
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2392 on 06.07.2019, Saturday, 02:09:43 »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2393 on 06.07.2019, Saturday, 12:10:48 »
Цена пишува над тебе околу 300-400 денари. :D

Да, сега видов, не сум допрочитал ;).

IMbox xD

Уште подобро ;D: на FB полуписмени често знаат да пишат и на кирилица „... во имбокс“ ;D.

Имам некои одлични screen shots од огласи ;D... значи навистина, на FB најдбро се гледа кој е писмен, а кој не ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 453
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2394 on 06.07.2019, Saturday, 15:20:22 »
И на реклама5 има бисери колку ти душа сака. :)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2395 on 06.07.2019, Saturday, 19:11:35 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3541
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #2396 on 07.07.2019, Sunday, 10:59:34 »
го сакам кам во поштенско сандаче - има и такви што не разбираат што е поштенско сандаче, што иМбоџ, што e-maill, што емајл, које Џемаил и тн...

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2397 on 08.07.2019, Monday, 01:43:47 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Смешни слики
« Reply #2398 on 09.07.2019, Tuesday, 00:04:42 »
И ние си имаме едно вакво ;D... мада нашето девојче е ;D.

It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2912
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Смешни слики
« Reply #2399 on 11.07.2019, Thursday, 23:30:41 »
Новата 120-амперска верзија од популарниот LM317... 8)

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio