Author Topic: VF засилувач во А класа  (Read 833 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6261
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
VF засилувач во А класа
« Opened on 02.10.2010, Saturday, 00:17:18 (Edited 07.10.2010, Thursday, 17:43:50) »
VF засилувач во А класа наменет за засилување на слаби FM предаватели .Ова појачало е тестирано и се има многу добро покажано.


Наскоро слики од моето појачало.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.