ПС. Го поштуем падот за глушецот што ти е...
ми го зема зборот од тастатура...
Кажете, а, добар е, ххахахаах
. Па оптички е, а не планирам да ставам trackball, не ради друго, премногу прашина и праченца калај има на масата, па ќе траб да го чистам на секои 2 или 3 дена, а вака не „фаќа“ LED диодата на белата подлога (не се движи курсорот), и морав некако (барем привремено, додека инсталирам се, програми, мрежа ова она да истестирам дали се функционира како што треба) да ставам некаква подлога, и на крај, остана така
. Нема везе, ќе му ставам pad, само што треба да барам сега каде имам, некаде во дловите од PC ми се pad-овите, ама кој ќе го бара
. Ај наредните слики кога ќе ги правам, од рфтовите од лева страна што планирам да ги правам, ќе има (ваљда
) асален pad
.
Хахаха , значи и јас сум лош инжењер со х5 фактор на сигурност, сите се чудеа кога ја правев кујната дома со колкави штрафови ја составувам, а кога видоа дека ќе ја закачувам на зид со 12-ки штрафови, па уште и со по 4 место 2 држачи по елемент... Мислам дека сега може да издржи и нуклеарна војна
Еееееее, вака и јас градам/правам, како што рече, ако има нуклеарна војна, единствено што ќе преживее е кујнскиот „мебел“, хахахахахаах
.