Author Topic: Проблем со harman/kardon HS 2X0 2.1 Receiver/DVD Player  (Read 681 times)

Offline dr-mr

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 689
  • Gender: Male
Јас не сум многу упорен, пробав даги исчитам епромите директно од плочите за да заштедам на време и да го намалам ризикот од оштетување на плочите или еепромите.
Го извадив едениот еепром(U18) од дефектниот уред и го прочитав, сега програматорот го препознава само како winbond 25х еепром и исчита 2мб содржина. Незнам дали содржината на двата фајла од 2мб (offboard и onboard) е иста.
Повеќе замарање со тоа догодина.
Среќна Нова Година на Сите  8)
Сепак се ВРТИ !!!