Author Topic: Осцилоскоп  (Read 213 times)

Offline Ultron7

  • Нов член
  • *
  • Posts: 25
  • Gender: Male
Осцилоскоп
« Opened on 18.11.2020, Wednesday, 02:24:40 »
Имам потребна од дигитален осцилоскоп. Истиот може да биде виртуелен како оние од Picoscope или Hantek, користен Rigol или други коишто би спаднале во некоја поефтина категорија. Од аналогни немам потреба.