Author Topic: Оглас за сервисер на медицински апарати  (Read 336 times)

Offline Vinora

  • Нов член
  • *
  • Posts: 0
Оглас за сервисер на медицински апарати
« Opened on 03.12.2019, Tuesday, 14:10:22 (Edited 04.12.2019, Wednesday, 03:04:57) »
Сервис на медицинска опрема во сервисот на Винора и на терен во болници низ цела територија на Македонија
Постојано учење и тренинг од страна на нашиот стручен тим, можност за обуки во странство и во земјата. Фирмата вложува во своите вработени кои покажуваат интерес за учење и професионална надградба на досегашните знаења.
•   Континуирано усовршување со обуки во странство (стручни, индивидулни,..)
•   Динамична работна средина и работа со искусен  тим

Работата вообичаено се врши на терен во болниците низ цела држава, но имаме и сервисен центар во седиштето на фирмата.

Средно електро техничко или ВСС, електро факултет, предност слаба  струја, телекомуникации
Активно познавање на  Office, Outlook Express и предност е познавање на  AutoCad
Активно познавање на технички англиски јазик (пишан и говор)

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат познавање од пневматика и автоматика.

Возачка дозвола Б категорија
Работно искуство мин. 3 години во областа на електро-техниката

****Одлична можност и за учење.

Сите заинтересирани нека го испратат своето CV на следната е-маил адреса
vinora@vinora.com.mk

Само кандидатите кои ги исполнуваат барањата ќе бидат исконтактирани.