Author Topic: Радио Trubadur  (Read 484 times)

Offline iskrakranj

  • Нов член
  • *
  • Posts: 7
Радио Trubadur
« Opened on 21.11.2019, Thursday, 08:23:58 (Edited 22.11.2019, Friday, 21:42:09) »
Поздрав дечки случајно најдов еден постар грамофон трубадур и сега овој дел горе постегнато за разлика од другиве и приметив дека има мал зупчаник на танјирот и едем голем внатре и мислам дека тука доаѓа до стегање, после ќе прикачам слики зошто служи и ако знае некој точниот модел

Offline bicikle

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3802
  • Gender: Male
Re: Радио Trubadur
« Reply #1 on 22.11.2019, Friday, 23:29:24 »
w=њ;->тањир.
Што се стегат, што сакаш да постигниш?