Одамна не сум го отворил форумов, сега влегувам и има што да видам, ...
Шала на страна, еве и јас да дадам едно мислење за новонастанатава ситуација:
За batka искрено не знаев дека е исклучен, ама мислам дека добро сте постапиле. На почетокот беше ОК ама ако му ги прегледаме постовите, во последно време, со секој член сака да се расправа, да се докажува колку знае, а сметам дека не помага многу, туку повеќе енергија троши на докажување дека он е во право (има некаков став дека он е постар, искусен, има поминато „сито и решето“ и дека ние што сме помлади треба уште „леб да јадеме“ за да бидеме како него). Мене лично ми има избришано неколку постови, нешто во врска со него пишав, ама не беше сериозно па ај викам да не се расправам, (а што е право, и не знаев каде да се жалам)
За Toma сметам дека е ОК, можеби не треба да претерува со граматиката, ама генерално мислам дека е доста стручен и има големи познавања поготово за темата Аудио/Видео, и најбитно од се, дека сака да помага односно да го споделува знаењето. Мене неколку пати ми има помогнато, за поправка на ТВ и монитори, и со негова помош ги поправив..
Што се однесува до долгите постови, лично не сакам многу долги постови, бидејќи треба многу време да ги прочитам, а обично се најавиувам на кратко на форумов, така да оние од Гигават само површно ги разгледувам, (ако е ептен голем и го прескокнувам) но ОК е, можеби некој тоа го сака..