Author Topic: Електрични возила и слично  (Read 6594 times)

Offline bicikle

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3774
  • Gender: Male
Re: Електрични возила и слично
« Reply #120 on 30.11.2019, Saturday, 18:16:55 »
Ниедна кола не се полнит поќе од 8 саати, и тоа од 0 до 100%

Offline dr-mr

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 627
  • Gender: Male
Re: Електрични возила и слично
« Reply #121 on 30.11.2019, Saturday, 22:16:41 »
Темата стана премногу субјективна  и емоционална затоа ке прекинам да коментирам.
По интернет има многу информации на таа тема па секој кој што сака повеќе може да разгледа.
Сепак се ВРТИ !!!