Author Topic: Софтвер за атмега  (Read 177 times)

Offline Napsterce

  • Нов член
  • *
  • Posts: 18
  • Gender: Male
Софтвер за атмега
« Opened on 08.07.2019, Monday, 15:39:10 »
Ако има некој кој пишува кодови за атмега нека ме контактира овде или на приватна порака. Се работи за софтвер за контролер за пулсно заварување.