Author Topic: Предлог за воведување на нова подкатегорија  (Read 389 times)

Offline Mkdsime

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 119
Имам предлог ако е соодветно за форумов да има подкатегорија нешто како сам свој хаус мајстор-куќен мајстор, за најразлични поправки по дома и сл.

Сакам да прашам дали некој знае како се подесуваат ментешиња што се местат за отворање на врата од плакар?

Прашањето на членот @Atanas ме поттикна да дадам ваков предлог.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12383
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Хммм... добра идеја :), ми се допаѓа :).

Е сега, не мислам дека треба да биде цела секција (како „Аналогна електроника“, „Дигитална електроника“, итн.), туку категорија, како што е „Софтвер“, „Моделарство“, итн. Може да се вика „Сам свој мајстор“ или нешто слично... мада не е лошо ни „Хаус мајстор“ или „Куќен мајстор“, ама ова име некако ме постеќа на тоа дека некој нуди или бара вакви услуги. Може да се разгледаат и други предлози, се разбира :).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Mkdsime

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 119
За име „Сам свој мајстор“ најубаво ми личи  :) мојот глас оди таму  ;D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12383
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Ај барем уште некој нека пише ;D... да не биде муабетов „абе овие двајцава сами си одлучија и за категорија и за име >:(;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Mkdsime

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 119
Внимание политичко вознемирување!
- Абе едни двајца име на држава сменија коешто не би можело да се врати па ние за нешто што може да се корегира, пиши-бриши  ;D мала шега, и јас чекам уште некој предлог.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12383
 • Gender: Male
 • Не фалширам
И тоа што викаш ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3777
 • Gender: Male
ете ја за 4-5 ладилници би гласал за xD Идеата е добра, би можело.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12383
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Done ;D. Идејата е прифатена :).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12383
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Code: [Select]
http://elektronika.mk/index.php?board=118.0
:)

Пишете тука кои теми мислите дека треба да се прфрлат во оваа секција, ќе се префрлат, не е проблем ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3011
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Би можело само да додадеш во описот дека не е поврзано со електроника, на пример вака некако:
Code: [Select]
Дискусии, предлози, идеи и решенија околу се што би можело да се смета за поправање и/или уредување на домот и градината - непорвзано со електроника
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12383
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Аха, тоа може :).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."