Author Topic: Музика за душа  (Read 1108 times)

Online Mkdsime

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 95
Музика за душа
« Opened on 12.05.2019, Sunday, 21:28:01 (Edited 02.06.2019, Sunday, 23:03:22) »
Која песна ви го одбележа/ува денешниов ден? споделете тука

За почеток еве една наша домашна македонска песна полна со енергија уживајте  :)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11797
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Музика за душа
« Reply #1 on 13.05.2019, Monday, 03:16:06 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Online Mkdsime

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 95
Re: Музика за душа
« Reply #2 on 13.05.2019, Monday, 14:09:08 »

Online Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5282
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Музика за душа
« Reply #3 on 13.05.2019, Monday, 14:28:25 »
не верував дека и некој друг слуша AnnenMayKantereit
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Online Mkdsime

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 95
Re: Музика за душа
« Reply #4 on 13.05.2019, Monday, 15:03:21 »
Да, имаат интересен ритам флоу за мој слух а и ги препорачувам сите да ги слушнат, исто така пеат и препејуваат и на англиски.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3410
 • Gender: Male
Re: Музика за душа
« Reply #5 on 13.05.2019, Monday, 22:01:59 »

од „црни бомбардер“ мислам беше. Малу флешбек

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11797
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Музика за душа
« Reply #6 on 14.05.2019, Tuesday, 00:51:15 »
Добро што на некој му текна да отвори ваква тема ;). Јас се лупав во таа темата за клипови :P.

It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Online Mkdsime

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 95
Re: Музика за душа
« Reply #7 on 14.05.2019, Tuesday, 18:51:36 »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11797
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Музика за душа
« Reply #8 on 14.05.2019, Tuesday, 22:33:00 »
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Toma

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1321
 • Gender: Male
Re: Музика за душа
« Reply #9 on 14.05.2019, Tuesday, 22:55:08 »
Ако некој знае а знае дека знае, следи го
Ако некој знае а не знае дека знае, укажи му
Ако некој не знае а знае дека не знае, покажи му
Ако некој не знае а не знае дека не знае, бегај од него!!!

Offline stiffy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 486
 • Gender: Male
 • ак сакам.
Re: Музика за душа
« Reply #10 on 15.05.2019, Wednesday, 16:14:21 »

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3410
 • Gender: Male
Re: Музика за душа
« Reply #11 on 15.05.2019, Wednesday, 21:24:12 »
да го пушта малце другарчево

Offline Zdravkovski

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 505
 • Gender: Male
 • elektricar
  • најдобриот електричар во Велес
Re: Музика за душа
« Reply #12 on 15.05.2019, Wednesday, 22:57:23 »

Offline krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 426
 • Gender: Male
Re: Музика за душа
« Reply #13 on 16.05.2019, Thursday, 00:52:01 »
Малку и кирилица. :P


Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 11797
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Музика за душа
« Reply #14 on 16.05.2019, Thursday, 01:27:18 »
Оф леле...

* GigaWatt се фаќа за глава...
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."