Author Topic: Продавам вишок  (Read 169 times)

Offline spiro.sekulovski

  • Нов член
  • *
  • Posts: 0
Продавам вишок
« Opened on 05.05.2019, Sunday, 22:33:16 (Edited 12.05.2019, Sunday, 13:53:36) »
SOLD
Продавам авто-трансформатор - вариак. Нема ознаки или спецификација на него.
Не е оштетен но треба да му се смени четкица (немам таа димензија).
Цена преку ПП.

Димензии: 240mm x 240mm x 120mm
Дијаметар на торусот: 220mm
Растојание помеѓу дупки: 190m
Дијаметар на осовината: 12mm
Висина (дебелина) на торусот: 70mm
Димензија на бакарната жица: 1.6mm
Тежина: 13.8kg

Offline spiro.sekulovski

  • Нов член
  • *
  • Posts: 0
Re: Продавам вишок
« Reply #1 on 06.05.2019, Monday, 00:10:44 »
Стар унимер EKA Univeka Type 147 Urav
Веројатно од 50-тите, не е испитан.
Цена преку ПП.