Author Topic: Купувам мал аудио миксер  (Read 201 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9421
  • оптимист до крај!
Купувам мал аудио миксер
« Opened on 09.03.2019, Saturday, 18:50:12 »
Ми треба за една работа мал аудио миксер како Behringer_Xenyx_Q1202 на  пример, да е сочуван и исправен пред се .Не мора да биде со УСБ,процесори, ефекти. Барем 4-6 микрофонски влеза и еден до два линиски за ЦД, ПЦ , мобилен и слично. Марката не е пресудна, битно е да работи добро.За цена пп
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.