Author Topic: купувам трафо од микробранова печка  (Read 693 times)

Offline vittoelectronics

 • Нов член
 • *
 • Posts: 23
Ми требаат трафоа од микробранова печка дајте понуда ќе ми требаат 4 до 5 парчиња

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Си побарал по отпади или бувљаци? Ги има по цена од 200 до 300 денари за едно... најверојатно со изгорен секундар, се разбира :P.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline vittoelectronics

 • Нов член
 • *
 • Posts: 23
Барам но нема еднаш на бувљак купив едно и отогаш навака не сум сретнал

Offline krema

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 453
 • Gender: Male
Овакво трафо за точкасто заварување е мајка. :)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12018
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Да да, затоа јас си имам набавено две :P :D.

@vittoelectronics: Ако имаш некој кој има слободно време (некој кој е во пензија, дедо :P), кажи му од време на време ако може да поминува на бувљак и да проверува, ќе начека сигурно ;). Можеби не 4, 5 наеднаш, ама едно по едно, ќе ги собереш ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline vittoelectronics

 • Нов член
 • *
 • Posts: 23
секоја недела сум на бувљак работам на случајот :)

Offline Mkdsime

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 100
Денес видов 2 ама им бараше 500ден за 1 и од некој помали микро печки беа.

Offline Napsterce

 • Нов член
 • *
 • Posts: 18
 • Gender: Male
Ако има некој вакви трафиња за продавање ќе купам 2-3 :)

Offline Mkdsime

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 100
 Ако си од Скопје има на бувљакот еден човек последен пат кога бев имаше 3-4. Само земи си инструмент да ги измериш и глеј да се со бакарни намотки.