Author Topic: Алуминиумски профили  (Read 276 times)

Offline Tazdingo

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Алуминиумски профили
« Opened on 06.12.2018, Thursday, 02:26:37 (Edited 07.12.2018, Friday, 11:53:33) »
Здраво. Дали некој знае каде можи да се најдат во Македонија алуминиумски екструзии/струд профили?
Вакви на пример


Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2844
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Алуминиумски профили
« Reply #1 on 07.12.2018, Friday, 12:43:10 »
Пробај во Алкуфе, карши Ким автобуската во новата црвена зграда.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline tanatos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 27
 • Gender: Male
 • Menace
Re: Алуминиумски профили
« Reply #2 on 10.12.2018, Monday, 19:57:33 »
Провери во Explorer DOOEL Skopje. Имаат Т-слот профили и пропратни додатоци.

Offline Tazdingo

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Re: Алуминиумски профили
« Reply #3 on 13.12.2018, Thursday, 18:05:22 »
Провери во Explorer DOOEL Skopje. Имаат Т-слот профили и пропратни додатоци.
ти благодарам, му пишав маил ама слабо го работат изгледа ќе ги контактирам ама изгледа тие се тие што ги барам :)

Пробај во Алкуфе, карши Ким автобуската во новата црвена зграда.
ти благодарам друже и тебе ама објаснувањето ти е исто како јас да ти кажам: во чикмако кај чашит карши пред писи...оди најди го :D