Author Topic: Потребна литература за микромашини во автоматиката  (Read 946 times)

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 648
 • Gender: Male
Како што гласи и насловот, имам потреба од стручна литература за микромашини во автоматиката. Треба да изработам проектна задача на оваа тема, односно на некоја од микромашините кои ги опфаќа овој дел (пример: жироскопски ММ, информациони ММ итн.). Доколку некој има и би сакал да сподели, топло го очекувам.  ;D ;D

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9428
Code: [Select]
https://www.mdpi.com/journal/micromachines
Code: [Select]
https://www.mdpi.com/journal/micromachines/special_issues/microrobotics

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 648
 • Gender: Male
@batka Не можам да го отворам текстот, не знам зошто. Само содржината можам да ја видам и некои такви работи за авторот.

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9428
Re: Потребна литература за микромашини во автоматиката
« Reply #3 on 19.10.2018, Friday, 16:20:14 (Edited 19.10.2018, Friday, 16:34:49) »
Оти не знаеш како, за тоа! Што не учевте бре информатика, а не само на фејзбук да висите! 8)


Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 648
 • Gender: Male
@batka Јас и фејсбук сме два различни поими. Ова ми има избегано од вид, чим не сум го видел.  :-\