Author Topic: Едноставен музички плеер  (Read 493 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6261
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Едноставен музички плеер
« Opened on 11.08.2018, Saturday, 08:32:30 (Edited 13.08.2018, Monday, 01:45:17) »
На ова видео е прикажано како наједноставно да си направите MP3 плеер:

Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9429
Re: Едноставен музички плеер
« Reply #1 on 11.08.2018, Saturday, 16:58:28 »
Дх-ер, абе на бувљак( кај мене на пазар) има за 100 денари куп МР3 плеери само мини СД картица да им ставиш.Ова поскапо ке чини, ама како проект нека стои.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6261
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Едноставен музички плеер
« Reply #2 on 11.08.2018, Saturday, 17:01:15 »
Дх-ер, абе на бувљак( кај мене на пазар) има за 100 денари куп МР3 плеери само мини СД картица да им ставиш.Ова поскапо ке чини, ама како проект нека стои.

Топ! Мене ми треба еден таков евтин плеер. Има ли излез за слушалки ?
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9429
Re: Едноставен музички плеер
« Reply #3 on 11.08.2018, Saturday, 21:57:10 »
Половни се , да знаеш,ама може да се најде исправен.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3802
 • Gender: Male
Re: Едноставен музички плеер
« Reply #4 on 12.08.2018, Sunday, 00:27:11 »
Кај поточно? Велес?