Author Topic: Критики за продавниците за електронски материјали  (Read 5062 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12249
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Можеби да се смени насловот на темата во Продавници за Електроника ( кабли алат потрошен материјал мерна опрема и слично), а не само за компоненти ( отпорници транзистпри кондензатори и слично) сите наведени продавници ке одговараат а можеби ке излезе уште некоја.

Е да, ова не е лоша идеја ;)... бидејќи генерално земено, дел од овие продавници сепак не се продавници за електронски компоненти, туку продаваат опрема која, на еден или друг начин, се користи во електрониката.

А да биде името на темата „Продавници за електронски компоненти, алат, итн.“ :)? Мислам дека повеќе ќе одговара ова, бидејќи само „Продавници за електроника“ па е некако премногу општо... изгледа како недовршена реченица... ако го оставиме така, може и Anhoch и Setek да влезат во таа група, LOL :D. Вака, со мало набројување потоа, некако појасно е за што е темата и гласањето наменето ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline dr-mr

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 596
 • Gender: Male
Продавници за електронски материјали
:)
Сепак се ВРТИ !!!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12249
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Е да, ова е уште подобро ;).

EDIT: Сменето ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."