Author Topic: Програматор Genius G540  (Read 1131 times)

Offline Steff_92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
Програматор Genius G540
« Opened on 25.05.2018, Friday, 18:41:09 »
Продавам програматор Genius G540 кој што не ги задоволи моите потреби т.е. не ги чита чиповите за кои што го купив.

Со него оди usb кабел, апликација, драјвери, штипка за вадење чипови од адаптери и 4 адаптери
Детален опис има на следниот линк:

Code: [Select]
https://www.aliexpress.com/item/Genius-G540-USB-Universal-Bios-GAL-Programmer-EPROM-FLASH-51-AVR-PIC-MCU-SPI-support-6000/624769856.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.772a4c4dtfTlOA
Цена 2000 ден фиксно.

Offline Steff_92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
Re: Програматор Genius G540
« Reply #1 on 30.08.2018, Thursday, 19:48:28 »
Уште е на продажба.

Offline Steff_92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
Re: Програматор Genius G540
« Reply #2 on 04.10.2018, Thursday, 09:38:10 »
1500 ден.

Стои некористен уште од првиот ден.

Offline ge6ov4e

 • Нов член
 • *
 • Posts: 0
Re: Програматор Genius G540
« Reply #3 on 15.10.2019, Tuesday, 16:31:40 »
Дали го чуваш програматорот или продаден е?

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 558
 • Gender: Male
Re: Програматор Genius G540
« Reply #4 on 15.10.2019, Tuesday, 17:44:55 »
Членот 1 година се нема логирано на форумот, тешко дека ќе добиеш одговор на прашањето.


Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12378
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Програматор Genius G540
« Reply #5 on 15.10.2019, Tuesday, 23:46:38 »
Дали го чуваш програматорот или продаден е?

Ако му е јавен mail-от за контакт, пиши му ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Steff_92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
Re: Програматор Genius G540
« Reply #6 on 18.11.2019, Monday, 11:04:28 »
Програматорот е сеуште во кутија и фиока од првиот ден.

Ако кажам зошто не сум логиран 1 година, ќе ми се смее цел форум  ;D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12378
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Програматор Genius G540
« Reply #7 on 18.11.2019, Monday, 15:30:09 »
Не можеше да го најдеш ;D?
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 558
 • Gender: Male
Re: Програматор Genius G540
« Reply #8 on 18.11.2019, Monday, 19:52:06 »
Го заборавил пасвордот, или не разбрал за новиот домеин. :)


Offline Steff_92

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
Re: Програматор Genius G540
« Reply #9 on 19.11.2019, Tuesday, 07:58:58 »
Цела година си го бркам .net доменот од bookmark и никако да се реактивира форумот.

А вчера ми текна да пуштам срч на гугл  ;D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12378
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Програматор Genius G540
« Reply #10 on 19.11.2019, Tuesday, 13:10:49 »
Претпоставував ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 558
 • Gender: Male
Re: Програматор Genius G540
« Reply #11 on 19.11.2019, Tuesday, 16:09:52 »
Толку и си мислел на нас, дури вчера ти текнало. :)
Welcome back :)